Getuigen gezocht voor ernstig ongeval op Oosterhavenkade Winschoten

8 maanden geleden gepubliceerd

Op zaterdag 18 november vond er een ernstig ongeval plaats op de Oosterhavenkade in Winschoten. Een auto raakte te water met twee inzittenden. Eén persoon kon door omstanders uit het voertuig worden gered, het tweede slachtoffer, een 18-jarige man uit Groningen, is door de brandweer uit de auto gehaald. Hij raakte ernstig gewond en is in kritieke toestand naar het ziekenhuis gebracht.

Onderzoek naar toedracht

Na het incident is er direct een onderzoek gestart naar de oorzaak van het ongeval. Er is onder andere sporenonderzoek uitgevoerd en er zijn meerdere getuigen ondervraagd. Ook worden camerabeelden geanalyseerd.

Oproep aan getuigen

Er wordt nog steeds gezocht naar meer getuigen die meer informatie kunnen verstrekken over de gebeurtenissen. Mensen die het ongeval hebben zien gebeuren en nog niet met de onderzoekers hebben gesproken, of andere informatie hebben die relevant kan zijn voor het onderzoek, worden verzocht contact op te nemen. Ook mensen die beelden hebben van het ongeval of wat eraan voorafging, worden gevraagd zich te melden. Contact kan worden opgenomen via het telefoonnummer 0900-8844, onder vermelding van zaaknummer 2023309821. Anoniem melden kan ook, via het telefoonnummer 0800-7000.