Politie onderzoekt steekincident op Marktplein in Winschoten

5 maanden geleden gepubliceerd

Op zaterdagavond 9 december vond een steekincident plaats in een woning aan het Marktplein in Winschoten. Het slachtoffer, een 56-jarige man uit Groningen, raakte gewond aan zijn arm.

Incident in woning

Rond 22:55 uur werd de meldkamer geïnformeerd over het incident. Zowel de politie als een ambulance kwamen ter plaatse. De man hoefde niet naar het ziekenhuis en kon ter plekke worden behandeld aan zijn verwondingen. De mogelijke aanleiding voor het incident is een conflict, maar dit wordt nog onderzocht.

Dader nog op de vlucht

De dader had de woning bij aankomst van de politie al verlaten. Er is nog niemand aangehouden. Volgens getuigen zou de dader, samen met een andere man, zijn weggerend na het steekincident. Het zou gaan om twee mannen van rond de 20 jaar en ongeveer 1.80 meter lang.

Oproep aan getuigen

Het onderzoek naar het steekincident loopt nog. De politie is op zoek naar camerabeelden en voert buurtonderzoek uit. Getuigen die iets hebben gezien in de omgeving van het Marktplein dat verband kan houden met het steekincident, of de mannen hebben zien wegrennen vanaf het Marktplein, worden verzocht dit te melden.